Επισκευές Αυτομάτων

Με πολυετή εμπειρία στην επισκευή αυτομάτων κιβωτιών ταχυτήτων σας παρέχουμε ότι χρειάζεστε


Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο αυτό πάνω από τριάντα χρονιά με μεγάλη πείρα στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, δουλεύοντας και μαθαίνοντας πρώτα στο εξωτερικό και έπειτα επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Υπάρχουν εκατοντάδες τύποι αυτομάτων κιβώτιων ταχυτήτων, για σχεδόν όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν. Εμείς έχοντας πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και κατέχοντας την τεχνογνωσία μπορούμε να φτιάξουμε το δικό σας αυτοκίνητο.

 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ;

Ĥ

Εμπειρια

Εργαζόμαστε στο χώρο για περισσότερα από 30 χρόνια τόσο στο Εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα. Ειδικευόμαστε στην επισκευή αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων κάθε τύπου αυτοκινήτου και εγγυόμαστε για το επιτυχές αποτέλεσμα.

Y

Τεχνογνωσια

Η επισκευή κάθε αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων γίνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τηρώντας όλους τους κανόνες, τους όρους και τις προϋποθέσεις από τις κατασκευάστριες εταιρείες. Επιπλέον όλες οι εργασίες γίνονται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο με υπερσύγχρονα μέσα και εργαλία.

E

Αποδοση

Η επιχείρηση εγγυάται για το επιτυχές αποτέλεσμα στην επισκευή του αυτοκινήτου σας. Την αποτελεσματικότητα μας την εγγυάται η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο.

Ü

Εξυπηρετηση

Η επιχείρηση μας διευκολύνει με κάθε τρόπο τη δική σας εξυπηρέτηση. Πάντοτε δουλεύουμε για το βέλτιστο και ταχύτερο αποτέλεσμα. Μπορούμε ακόμα έπειτα από επικοινωνία μαζί σας να παραλάβουμε το όχημα σας από το χώρο σας και να το επιστρέψουμε επιδιορθωμένο.


Τυποι Αυτοματων

Δείτε περισσότερους τύπους αυτομάτων

Δείτε δείγματα επισκευής τύπων αυτομάτων κιβωτίων ταχυτήτων

Back to top